Kovapinnoitus

Kovapinnoitus  | MM-Tuning

Lacroe Professional Glaze, maalipinnan suojauksen takuu 3 vuotta

Lacroe Professional |MM-Tuning

Lacroe pinnoite suojaa autosi maalipinnan haitalliselta UV-säteilyltä, tiesuolalta ja teollisuuslaskeumalta. Lacroen salaisuus on sen raaka-aineissa. Useimmat suoja-aineet ovat vesipohjaisia. Pakkasessa suojaus jäätyy ja halkeilee, kuumuudessa kuivaa ja hilseilee. Ei merkitystä kuinka paljon suojaa käytät, tuotteet häviävät pois.

Lacroe ei sitä tee. Lacroe perustuu korkealle jalostettujen synteettisten suoja-aineiden yhdistelmään ja sen antaman suojan ja uskomattoman kiillon huomaat pesusta toiseen.

Diamondbrite, maalipinnan suojauksen takuu 6 vuotta

Diamondbrite | MM-Tuning

Tuote on huolellisesti suunniteltu antamaan autosi maalipinnalle kova ja korkeakiiltoinen pinnoite, joka suojaa autoasi haitalliselta UV-säteilyltä, tiesuolalta ja teollisuuslaskeumalta.

Kuuden vuoden tehtaan takuu ja ammattimainen lopputulos saavutetaan, kun Diamondbrite-pinnoite tehdään valtuutetussa käsittelypisteessä. Autoasi ei tarvitse enää koskaan kiilloittaa

Säilyttääksesi autosi ulkonäön, pesu suoritetaan Jewelultra shampoolla, jonka jälkeen autoon levitetään Converser-hoitoaine kerran kuukaudessa. Nämä tuotteet toimitetaan käsittelyn yhteydessä ja jatkossa tuotteita voi hankkia valtuutetusta toimipisteestä.

Diamondbrite, tekstiilien suojakäsittelyn takuu 6 vuotta

Diamondbrite | Tekstiilit | MM-Tuning

Tekstiilin suojausmenetelmällä saat tekstiileille näkymättömän pinnoitteen. Lika ei tartu, ja näin ollen tekstiili on helpompi puhdistaa.

Pinnoite on vedenkestävä, jolloin nesteroiskeet kuten kahvi ja virvoitusjuomat eivät imeydy kankaaseen vaan ne on helppo imeyttää pois. Eläinten karvat eivät tunkeudu tekstiilien kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois.