Auton vahaus

Vaikka automaalit ovat kehittyneet paljon, auton säännöllinen vahaus on yhä ainoa tehokas tapa suojata auton maalipinta.

Miksi autoa vahataan?

Vahattu pinta on hyvännäköinen ja helppo pitää puhtaana. Vahakerros suojaa pintaa suolan, pien, kuran, auringon, ilmansaasteiden ym. vaikutuksilta. Hyvinhoidettua autoa on miellyttävä käyttää ja se säilyttää arvonsa pidempään.

Kuinka usein vahaus on tarpeen?

Vahaustarve riippuu auton käytöstä ja pesujen määrästä. Yleensä auto on hyvä vahata vähintään kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Syysvahaus suojaa autoa vaikean talvilian vaikutuksilta ja lika irtoaa paremmin. Kevätvahaus suojaa maalipintaa auringon haalistavalta vaikutukselta ja poistaa talven aikana kertyneen lian.

Maalipinnan hionta.

Maalipinnan hionta eli puleeraus suoritetaan tarvittaessa.  Kun auton maalipinta on naarmuinen tai haalistunut, hiotaan se tasaiseksi ja kiiltäväksi ennen vahausta. Alla olevassa kuvassa konepellin vasen puoli on puleerattu ja vahattu, ero on huomattava!

Auton vahaus | MM-Tuning

Tuulilasin pinnoite

Meiltä myös autosi lasien nanokäsittely. Diamondbrite tuulilasipinnoite on päällysteaine joka toimii kemiallisella nanoteknologisella tasolla. Vesi- ja öljypitoiset nesteet eivät jää kiinni lasiin. Sade, tiestä irtoava lika, tervaroiskeet, öljykalvo, kuolleet hyönteiset ja pihka voidaan vain pyyhkäistä pois – myös erittäin hankalissa tapauksissa. Sinulla tulee aina olemaan kirkas ajonäkymä. Tuulilasinpyyhkijöitä ei tarvita lainkaan kun nopeutesi on yli 80km/h.

 

Sisäpuhdistus

Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin noin 4-10 viikon välein, riippuen auton käytöstä. Sisustan osien puhdistukseen käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka eivät jätä autoon hajuja tai tuoksuja. Teemme myös otsonointeja jolla saadaan ongelmalliset tuoksut pois auton sisätiloista, mm. tupakan ja eläinten hajut. Otsoni tuhoaa myös home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia.

 

Hinnasto

Palvelu

Hinta

Henkilöauton käsinpesu

Pakettiauton käsinpesu

Henkilöauton moottoritilan pesu

alkaen 20 €

alkaen 30 €

alkaen 35 €

Henkilöauton päälipesu, vahaus ja ulkoisten muoviosien ehostus alkaen 85 €
Henkilöauton pintakäsittely. Sisältää kiillotuksen ja vahauksen alkaen 180€

Henkilö/pakettiauton kevyt sisäpuhdistus

(imurointi, pölyjenpyyhintä, lasien pesut)

Henkilö/pakettiauton täydellinen sisäpuhdistus

(sis. penkkien + verhoilujen pesut)

alkaen 40€

 

alkaen 120€

Henkilöauton koko käsittely. Sisältää pintakäsittelyn ja sisäpesut alkaen 300€