Kovapinnoitus

Carbon Shield, maalipinnan suojauksen takuu 3 vuotta

images

Autoglymin Carbon Shield suojaa autosi maalipinnan haitalliselta UV-säteilyltä, tiesuolalta ja teollisuuslaskeumalta. Pinnoitteen salaisuus on sen raaka-aineissa. Useimmat suoja-aineet ovat vesipohjaisia. Pakkasessa suojaus jäätyy ja halkeilee, kuumuudessa kuivaa ja hilseilee. Ei merkitystä kuinka paljon suojaa käytät, tuotteet häviävät pois.

Carbon Shield ei sitä tee.  Carbon Shield perustuu korkealle jalostettujen synteettisten suoja-aineiden yhdistelmään ja sen antaman suojan ja uskomattoman kiillon huomaat pesusta toiseen.

Inno Ceramic 2K UHTFT, kun vaadit parasta autollesi!

Ceramic2Kuhtft

Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty ohutkalvoteknologiaan perustuva kaksikomponenttinen ajoneuvon maalipinnan suojapinnoite.

-Korkea lasimainen kiilto maalipintaan.

-Erinomainen veden ja lian hylkimiskyky.

-Puolet kovempi kuin normaali auton maalipinta (9H kovuus, normaalin lakkapinnan kovuus 4-5H)

-Ei vaadi välikäsittelyjä ja on myös kemikaali kestävä, ei rajoituksia autonpesuaineille.

Diamondbrite, tekstiilien suojakäsittelyn takuu 6 vuotta

Diamondbrite | Tekstiilit | MM-Tuning

Tekstiilin suojausmenetelmällä saat tekstiileille näkymättömän pinnoitteen. Lika ei tartu, ja näin ollen tekstiili on helpompi puhdistaa.

Pinnoite on vedenkestävä, jolloin nesteroiskeet kuten kahvi ja virvoitusjuomat eivät imeydy kankaaseen vaan ne on helppo imeyttää pois. Eläinten karvat eivät tunkeudu tekstiilien kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois.