LASIEN TUMMENNUS

Viileämpi auto

Kuumina kesäpäivinä sisälämpötila voi nousta todella korkeaksi. ASWF-ikkunakalvo vähentää säteilylämpöä jopa 70 %. Kalvo siivilöi auringon välittämää lämpöä ja alentaa näin auton sisätilan lämpötilaa.

Suojaa UV-säteilyltä

UV-säteily vahingoittaa auton sisustusta. Ajan mittaan sisusta haalistuu ja muuttuu hauraammaksi. Auringonsuojakalvo imee itseensä 99% tästä haitallisesta UV-säteilystä. Säilytä autosi tyylikäs ja hyvin hoidettu sisustus ja samalla matkustajat turhalta UV-säteilyltä.

Murtoja ennaltaehkäisevä suoja

Tilaisuus tekee varkaan. Vain se, että autossa on näkyvillä jotain arvokasta, saa varkaan ottamaan murtautumisriskin. ASWF-ikkunakalvon tarjoama näkösuoja toimii tehokkaasti ennaltaehkäisten automurtoja.

Turvallisuus ja varmistus

Onnettomuuden seurauksena auton matkustajat tai sisustus voivat kärsiä pienistä lasinsuruista. Kalvot toimivat voimakkaan ja kestävän liimapintansa ansiosta hyvänä sirpalesuojana. Tuote on testattu Euroopan standardin EN 12600 mukaisesti.

Muistathan seuraavat asiat!

Muista varautua seuraaviin seikkoihin tuodessasi autosi lasientummennuksiin:

  • Etusivulasien ja tuulilasin tummennus kalvolla on Suomessa laissa kielletty, eli ne tummennetaan aina asiakkaan omalla vastuulla
  • Jos autossasi on oleillut kissa tai koira, niin mielellään imurointi. Tarvittaessa teemme myös sen pientä korvausta vastaan.
  • Takuu ei kata kalvon ja lasin väliin jääneitä eläinten karvoja, jos niitä ei ole poistettu ennen kalvon asentamista.
  • Farmariautossa takaluukusta kaikki ylimääräinen tavara pois, myös koiraverkot/häkit.

Lamppukalvotukset

Lamppukalvoitukset laadukkailla Quartz-kalvoilla. Valikoimasta löytyy monia eri värejä ja sävyjä, myös kristallinkirkas suojakalvo.

Hinnat alkaen 40€ / kpl

LASIEN TUMMENNUKSIEN HINNASTO

Esimerkkejä lasin tummennuksista